Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.
Εργοστάσιο των μηχανημάτων GELGOOG Εργασίας Office Εργοστάσιο εικόνα Μηχανές των μηχανημάτων GELGOOG Λογότυπο GELGOOG Company

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : GELGOOG
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120
Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-12,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Main Products: French Fries Machine, nuts processing machine,frying machines,packing machine
Advantages: Professional and Reliable

Η Co. μηχανημάτων Henan GELGOOG, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, που βρίσκεται σε Zhengzhou, επαρχία Henan. Από το 2011, GELGOOG έχει επιτύχει μια καλή φήμη για την παροχή υψηλή - ποιοτικές μηχανές και καλύτερη έννοια υπηρεσιών της ποιότητας πρώτα, υπηρεσία πρώτιστη, και έχει καθιερώσει ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία μηχανημάτων.

Εργοστάσιο μηχανημάτων Henan GELGOOG

GELGOOG επιχείρηση ως κύριο προμηθευτή της Κίνας των τσιπ πατατών σπόροι του /hemp που κατασκευάζει τη μηχανή, τη γραμμή παραγωγής φυστικοβουτύρου, των σπόρων αμυγδάλων/ηλίανθων που ξεφλουδίζουν τη μηχανή, την ψήνοντας μηχανή αμυγδάλων, τη γραμμή παραγωγής κώνων παγωτού, τη συνεχή τηγανίζοντας μηχανή, τη μηχανή συσκευασίας, τη μηχανή injera, το φυτικό πλυντήριο κ.λπ. και τις λύσεις επιχειρηματικής παραγωγής.

GELGOOG εργοστάσιο

GELGOOG η επιχείρηση αφιέρωσε στην παροχή των πελατών τα γρηγορότερα αποσπάσματα, τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, τις περισσότερες ανταγωνιστικές τιμές και γρηγορότερες πιθανές παραδόσεις. Ιδρυμένο στη east-central Κίνα, αναπτύσσει τις στενότερες σχέσεις πελατών και να πάρει έναν μεγαλύτερο ρόλο στο συνολικό ανεφοδιασμό και κατασκευαστικός την αλυσίδα. Με πάνω από 8 έτη πείρας στη βιομηχανία μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην παροχή μιας σειράς υψηλού - ποιότητα, καινοτόμα, οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική παραγωγή τροφίμων. Η εταιρική έδρα της επιχείρησης βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Zhengzhou.

Πιστοποιητικό των μηχανημάτων Henan GELGOOG

Η Co. μηχανημάτων Henan GELGOOG, ΕΠΕ είναι ένας σφαιρικός προμηθευτής που ειδικεύεται στην παραγωγή του εξοπλισμού βιομηχανίας τροφίμων. Η επιχείρηση ειδικεύεται στην Ε&Α, κατασκευή και οι πωλήσεις των τροφίμων για τα τρόφιμα ελεύθερου χρόνου, τσιπ πατατών, ξεφύσηξαν τα τρόφιμα, τα ρυθμίζοντας τρόφιμα κρέατος, το ψήσιμο ζύμης, τη φυτική επεξεργασία, και την επεξεργασία καλαμποκιού, καρύδια που επεξεργάζονται τις μηχανές, ξεραίνοντας γραμμές τροφίμων, μηχανές ψησίματος, και παρέχουν στους πελάτες τα πλήρη σύνολα λύσεων. Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν περάσει την πιστοποίηση CE και πιστοποίηση ποιοτικών -2000 συστημάτων διαχείρισης ISO9000 (1) τη διεθνή, και ανταποκρίνονται στα πρότυπα επιχείρησης QS τροφίμων. Μετά από τα έτη σκληρής δουλειάς και καινοτομίας, ο εξοπλισμός τροφίμων εμπορικών σημάτων GELGOOG εξ:άγω σε περισσότερες από 80 χώρες συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, του Καναδά, της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Μαλαισίας, της Ισπανίας, της Ταϊλάνδης, της Ινδονησίας, του Βιετνάμ, του Ιράν, της Βραζιλίας, και της Βολιβίας. Απολαύστε μια υψηλή φήμη μεταξύ των λόρδων.

Πελάτες GELGOOG

Η επιχείρηση έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και την τυποποιημένη διαχείριση. Όχι μόνο μια κορυφαία ομάδα έχει συνθέσει των διοικητικών εμπειρογνωμόνων, των επαγγελματικών σχεδιαστών και των μηχανικών, αλλά και έχει έναν μεγάλο αριθμό προσωπικού με πολλά έτη εμπειρίας παραγωγής. Συγχρόνως, έχει εισαγάγει την προηγμένη ξένη τεχνολογία εξοπλισμού και παραγωγής, την έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις, που παρέχουν στους σφαιρικούς πελάτες τις πλήρεις λύσεις για τη παραγωγή προϊόντων και την επεξεργασία. Η νέα ανάπτυξη προϊόντος της επιχείρησης, η παραγωγή και η κλίμακα πωλήσεων, η ποιότητα των προϊόντων και οι υπηρεσίες ακεραιότητας, κ.λπ. αντιπροσωπεύουν το κύριο επίπεδο στη εγχώρια βιομηχανία.

Έκθεση των μηχανημάτων GELGOOG

Η δύναμη είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας, και η τιμιότητα είναι το ίδρυμα της ανάπτυξης. Προσκαλούμε τους νέους και παλαιούς πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να έρθουμε και να επισκεφτούμε την επιχείρηση να συνεργαστούμε με σας για την κοινή ανάπτυξη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lisa

Τηλ.:: 86-155-1557-1373

Φαξ: 86-0371-63398802

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)